Ancuţa Breabăn: de la Kickboxing la Modeling

Ancuţa Breabăn este o tânără românca care se distinge prin carisma şi ambiţia de a realiza lucruri frumoase. Spune că s-a născut la Rădăuţi, are 28 de ani şi că modelingul a fascinat-o încă din copilărie. Cu toate acestea, cariera sa de model abia începe. Înarmată cu răbdare şi o dorinţă puternică de a atinge mirajul modei, dar şi promovată de o agenţie bună, Ancuţa Breabăn a făcut primul pas în acest domeniu, fiind invitată să defileze la o prezentare de modă în cadrul London Fashion Show.


Până să ajungă în Marea Britanie, Ancuţa a făcut sport de performanţă. În 2003 a fost vicecampioana naţională la Kickboxing, un titlu obţinut după aproape patru ani de antrenamente la sală. “Ionuţ Atodiresei mi-a fost coleg de sala”, îşi aminteşte Ancuţa.
În Londra a venit anul trecut, unde a lucrat mai întâi la un restaurant pentru ca mai târziu să se angajeze pe un post de sales assistant într-un magazin din centrul metropolei. Anul acesta, pe lângă cariera de model, Ancuţa a încercat şi un rol secundar într-un film, o producţie britanică. Despre reuşita acestei realizări, Ancuţa mi-a vorbit minute în şir cu un entuziasm debordant. “Îmi folosesc fiecare fărâmă de pasiune în slujba personajului”, spune Ancuţa.
Deşi nu este lămurita ce va face în viitor, Ancuţa este convinsă de faptul că în România nu se va întoarce prea curând. Între timp îşi continua pasiunea la care a visat încă din copilărie, şi anume modelingul.
Ovidiu Lapusneanu

 


rssfeed Recomanda-ne si cometeaza acest articol.
Tweet
Email Drucken Favoriten Facebook google Yahoo



Din aceeaşi categorie:


Citeşte

 

Repere

PAŞTE FERICIT!

Motto: ,,Fiindcă atît de mult a iubit Dumnezeu lumea, înc...

Teleenciclopedia

You are here: Numarul Curent Interviuri Ancuţa Breabăn: de la Kickboxing la Modeling