Fotografiile cu Ionuţ Anghel pe masa de autopsie, furate de pe un site american

NEWS ALERT! În repetate rânduri, pentru a isteriza massele împotriva câinilor fără stăpân, presa hingherească s-a folosit de imaginile înfăţişând trupul sfârtecat al unui copil, drept fiind ale lui Ionuţ Anghel, băieţelul de 4 ani mort în condiţii circumspecte. În realitate aceste fotografii nu aparţin lui Ionuţ, ele fiind ale unui alt băiat de 4 ani, din Statele Unite, pe numele său Taylor, muşcat de un câine cu proprietar (Golden Retreiver) în anul 2005 şi postate patru ani mai târziu pe blogul personal al tatălui său. Taylor, băieţelul din imagini trăieşte, este sănătos şi, în ciuda nefericitului incident, iubeşte foarte mult câinii, după cum susţine pe blogul său tatăl micuţului.

Aceasta este încă o dovada că decizia de eutanasiere a cîinilor comunitari, precum şi tăcerea complice a clasei politice, cu excepţia lui Vadim Tudor, are la bază o uriaşă manipulare, construită pe escrocheria sentimentală declanşată de moartea copilului de 4 ani. Vă reamintim că principalele vinovate pentru isterizarea ţării împotriva cîinilor comunitari, sunt posturile Antena 3 şi România TV. Iar cei mai sîngeroşi hingheri s-au dovedit a fi următorii ticăloşi: Radu Banciu (B1TV), Dragoş Pătraru (România TV), Ana Măiţă, sau Muiţă (Asociaţia Vacilor care Fată din Picioare), Monica Tatoiu (Federaţia Curvelor Bătrîne), Miron Cozma (Liga Puşcăriaşilor cu Părul Vopsit), Cristian Tudor Popescu (Cenaclul S. F. al Crocodililor Chelioşi). Ce a fost la gura (botul, rîtul) acestor bestii în ultimele zile nu se poate povesti: spume, firişoare de sînge, limacşi şi alte fenomene ale extranaturii. Nu-i nimic, o să-i bată Dumnezeu cum e mai rău.

Ruşine celor care duc minciuna într-un stadiu atît de grotesc! Iată mai jos, siteul de unde aceste imagini au fost furate si folosite in mod mizerabil pentru a incita şi mai mult opinia publică împotriva cîinilor fără stăpîn. 

Explicaţie poză: Taylor, micuţul sfîrtecat de un cîine domestic, in urmă cu patru ani. Întreaga poveste o puteţi citi pe blogul personal al tatălui său: http://dramamamak8.blogspot.ro/2009/06/warning-graphic-pictures.html


rssfeed Recomanda-ne si cometeaza acest articol.
Tweet
Email Drucken Favoriten Twitter Facebook Myspace google Yahoo



Din aceeaşi categorie:


Apariţie editorială

Gazeta de România · August`13

La masa tăcerii

 

Repere

Şcolile se închid din lipsă de copii, nu din cauza BOR Şcolile se închid din lipsă de copii, nu din cauza BOR

În România, potrivit statisticilor oficiale, sunt 20.240 d...

 

Almanah

Poveste cu oameni şi câini Poveste cu oameni şi câini

Încet şi pe nebăgate de seamă, mă îndepărtez de liter...

You are here: Numarul Curent Special Fotografiile cu Ionuţ Anghel pe masa de autopsie, furate de pe un site american