Mondializarea Băseştilor…

EU DE CE NU M-AM BĂGAT ÎN TROACA PORCILOR?

Motto: „Albinele nu se amestecă cu alte gîngănii”.
MIHAI EMINESCU („Timpul”)

Dacă la început eram destul de sceptic cu privire la vinovăţia lui Mircea Băsescu, acum sînt sigur: NU el e vinovat! Înregistrările făcute, ilegal, de ţigani fac parte dintr-un scenariu de provocare, de atragere în cursă, clocit (după toate probabilităţile) de Dan Voiculescu şi un Serviciu Secret. Totuşi, cine e vinovat? Gunoiul nu poate fi ascuns sub preş, mai ales faţă de un popor latin – inteligent, curios, criticist – cum sînt românii. Astăzi, după ce am primit Raportul publicat, alături, pe pg. 1 a ziarului „Tricolorul”, elaborat de oameni bine informaţi, sînt în măsură să afirm: Traian Băsescu e singurul vinovat! El s-a băgat în troaca porcilor, jucînd geamparalele cu ţiganii. El i-a atras şi pe membrii familiei sale: soţia, fratele, fiica mai mică. Pentru voturi? Pentru bani? Probabil şi pentru una, şi pentru alta. În mediul ăsta s-a simţit el bine, toată viaţa lui. În limbaj marinăresc, s-a simţit în largul lui. A crezut că-şi poate permite, orice, oricînd. De data asta a călcat rău în străchini.

Iar în fiecare strachină era un bec, care i-a explodat sub talpă. A stat la tîrguială Mircea Băsescu cu puradeii criminalului Bercea Mondialul? Da, a stat. Dar cine i-a deschis calea? Cine i-a făcut pîrtie? Cine l-a pus (ori l-a încuviinţat) să se înrudească, la biserică, în văzul lumii, cu nişte bandiţi arhicunoscuţi? Fratele lui mai mare, preşedintele României! Ar fi făcut un alt şef al Statului Român o asemenea mezalianţă penală? Ia gîndiţi-vă, puţin, la Al.I. Cuza, Carol I, Ferdinand, Mareşalul Antonescu, Nicolae Ceauşescu. Niciodată! Dar Traian Băsescu a făcut-o, fiindcă el n-a fost niciodată la înălţimea acestei funcţii. Pe care a dezonorat-o. A umplut-o de păduchii săriţi din fustele creţe ale sclavei Izaura. În vreme ce se scremea să-mi retragă, mie, decoraţia Steaua României, Matrozul i-o agăţa de piept unui duşman declarat al Poporului Român, Laszlo Tökeş.

În vreme ce refuza să primească, în audienţă, oameni de valoare, care aveau probleme grele, el dădea imunitate şi impunitate unor şacali tuciurii, care nenoroceau oamenii, îi lăsau fără case, îi jefuiau. Şacali pe care i-am arătat, la pielea goală, încă de acum 5 ani, pe Harta Clanurilor Interlope, care distrug România şi o tîlhăresc de vreo 4 miliarde de euro pe an. Acolo, pe acea hartă, printre cele 55 de clanuri interlope, figurează şi Borcea Mondialul – iar în mijloc, după cum se vede, „Il cappo di tutti cappi”. Pe cine a mai stors Traian Băsescu, ca pe-o lămîie, în afară de Bercea şi Omar Hayssam? Aflăm noi, nici o grijă.

Românii au înţeles, de mult timp, că eu m-am ţinut departe de aceste mizerii. Nu e lumea mea. Eu fac parte din alt „film”. Normal că am fost eliminaţi din toate organismele, prin fraudă. Ce România Mare? Teşchereaua ţigănească să trăiască! Banii n-aduc fericirea, ci numărul lor. Departe de mine gîndul să-l acuz pe junele G.C. Maior: el nu a minţit, dar a păstrat sub tăcere dialogurile telefonice dintre şeful Statului şi un bandit analfabet. Nu-l acuz nici pe Dan Voiculescu, care este din acelaşi aluat ca Bercea Mondialul: tot ţigan analfabet; el încearcă să-şi scape pielea, dar zbaterile lui, de pasăre tăiată, sînt inutile, fiindcă va fi arestat în următoarele zile.

„Fotografia de moment” a anului 2014 este cea de pe harta elaborată de mine şi de specialiştii PRM: Ţara e condusă, de 10 ani, de un bulibaşă care ţine într-o mînă zăhărelul şi în altă mînă biciuşca – dacă nu „cotizezi”, intri la zdup. (vezi: http://goo.gl/zYbrGp )
Chestiunea e alta: cine vine în loc? Tăriceanu 5 Neveste? Porta Plagiatorul? Adică alţi bandiţi? Aferim, America! Prevăd că Dumnezeu o să te bată cu un tsunami de 1.000 de ori mai mare decît toate cîte au fost pînă acum. Ce fac mccarthyştii yankei în România este o veritabilă crimă împotriva umanităţii, comparabilă doar cu holocaustul lui Hitler. Mînca-v-aş…

CORNELIU VADIM TUDOR
26 iunie 2014


rssfeed Recomanda-ne si cometeaza acest articol.
Tweet
Email Drucken Favoriten Facebook google Yahoo



Din aceeaşi categorie:


Citeşte

 

Repere

Iertarea este fiica mai mare a dragostei. Cine nu poate ierta, acela nu poate nici să iubească

De aceea, asemanatu-s-a imparatia cerurilor omului imparat c...

Teleenciclopedia

You are here: Numarul Curent Special Mondializarea Băseştilor…