Noi sîntem generaţia Apocalipsei

Românii s-au radicalizat: din 10 şoferi de taxi cu care am stat de vorbă, 7 i-ar împuşca pe toţi cei care au fost la Putere şi au nenorocit ţara –

De la o vreme, mă deplasez cu taxiul. Din multe motive, nu vreau să intru în amănunte. Toţi şoferii de taxi, fără excepţie, mă întreabă: Domn’ Vadim, ce facem cu ticăloşii ăştia? Ni-i daţi nouă pe mînă? Îi lăsaţi în grija noastră, să-i executăm? Am crezut că mai rău de-atîta nu se poate. Ne-am înşelat: iată că se poate. Nu mai putem trăi. Muncim ca nişte robi, şi 15 ore pe zi, pentru o leafă de mizerie: abia dacă depăşim 15.000.000 de lei vechi. Şi porcii ăştia huzuresc, au bani şi în bănci din străinătate. Pe cine să votăm? Mai candidaţi? Noi pe dvs. v-am votat mereu, dar au ieşit alţii. V-au furat ca-n codru. Daţi-ne o speranţă!

În linii mari, cam aşa vorbesc aceşti oameni simpli. Ce le-aş putea spune? Că eu n-am abandonat lupta? Că sînt interzis pe toate posturile de televiziune – cu excepţia postului România TV, care mă invită foarte rar, dar nu pe teme politice, ci pe altele, unele chiar mondene? Că toţi trăgătorii de sfori se comportă de parcă eu n-aş exista? Că toate, absolut toate sondajele de opinie sînt scoase din burtă? În fine, că România e o colonie străină, iar stăpînii evrei şi americani taie şi spînzură şi îi execută, prin moarte civilă, pe toţi cei care le strică socotelile? Da, voi candida! Măcar să-i văd pe aceşti nemernici ce vor mai născoci şi cum vor fura şi alegerile astea. Poate că în aceste eforturi se vor da de gol şi îşi vor rupe gîtul.

În decembrie 2000, am fost acuzat că vreau să-i adun pe stadioane pe adversari, ca să-i împuşc cu mitraliera (?!) şi că voi băga ţara în război (?!). N-are rost să mai comentez porcăria asta, lansată de PDSR, prin postul lui Adrian Sîrbu, Pro TV. Astăzi, Adrian Sîrbu nu mai e nimeni, ba chiar s-ar putea să fie un nimeni în zeghe. Ţara au băgat-o alţii în război, nu eu! Şi de omorît oameni au făcut-o tot alţii: nu cu mitraliera, ci cu înfometarea, lipsa de medicamente, criminalitatea explozivă, haosul, anarhia, depresia suicidală. Astăzi, populează prima scenă politică personaje care mă sufocau cu insistenţele lor să le dau interviuri, sau îmi ţineau scaunul la emisiunile TV: Gabriela Vrînceanu, Adriana Săftoiu, Claudiu Elwis Săftoiu, Dan Diaconescu, Radu Popa ş.a. Ei sînt parlamentari (?!), oameni politici (?!). Cei mai mulţi au fost propulsaţi de personaje ca Traian Băsescu şi Dan Voiculescu, care, în comparaţie cu ei, par nişte adevărate personalităţi. Legătura clasei politice cu poporul e ruptă. Total şi ireversibil. Repet: 70% dintre şoferii de taxi şi, prin extensie, dintre români (e un eşantion grăitor!) i-ar omorî pe toţi. Doamne fereşte de o mare răzmeriţă, fiindcă nimeni nu garantează ce baie de sînge o să iasă! Apocalipsa nu bate la uşă – o smulge din ţîţîni. Păzea!

CORNELIU VADIM TUDOR
25 august 2014


rssfeed Recomanda-ne si cometeaza acest articol.
Tweet
Email Drucken Favoriten Facebook google Yahoo



Din aceeaşi categorie:


Citeşte

 

Repere

Iertarea este fiica mai mare a dragostei. Cine nu poate ierta, acela nu poate nici să iubească

De aceea, asemanatu-s-a imparatia cerurilor omului imparat c...

Teleenciclopedia

You are here: Numarul Curent Special Noi sîntem generaţia Apocalipsei