Despre destinul României cu Vlaicu Ionescu, fiul spiritual al lui Nostradamus

Cea mai mare autoritate mondială în interpretarea operei lui Nostradamus a fost românul Vlaicu Ionescu. Născut la 1 aprilie 1922 în Jiblea, judeţul Vâlcea, licenţiat în pictură şi muzicologie, el şi-a dedicat zeci de ani de viaţă decriptării şi interpretării "Centuriilor" şi "Profeţiilor" lui Nostradamus. La sfârşitul anilor '60 a părăsit România, după ce făcuse şi puşcărie politică (tatăl său, preotul Duminica Ionescu, fusese duhovnicul lui Corneliu Zelea Codreanu). S-a stabilit la New York, unde a şi murit, în 22 februarie 2002, în urma unui cancer osos. De scrierile lui Nostradamus s-a ocupat din 1976, când a publicat la Paris "Mesajul lui Nostradamus către Era Proletară".

Prin decriptarea "Centuriilor", Vlaicu Ionescu a prevăzut şi anunţat puciul din august 1991 împotriva lui Gorbaciov, căderea zidului Berlinului, ascensiunea lui Elţîn, scandalul Watergate etc. Îl considera pe Nostradamus "cel mai mare om politic al secolului XX", iar despre metoda sa de decriptare mărturisea că e de origine divină. În România, Vlaicu Ionescu a publicat mai multe volume, printre care "Nostradamus, profet al lumii moderne". Vlaicu Ionescu, a incercat sa demonstreze ca Nostradamus ar fi prevazut, printre altele, caderea regimului comunist, dezmembrarea Uniunii Sovietice, precum si puciul de la Moscova in 1991. Aceste interpretari au fost publicate in mai multe carti cu mult inainte de a se intampla, fapt ce i-a sporit lui Vlaicu Ionescu credibilitatea. S-a sustinut ca Nostradamus a prezis masacrul din noaptea Sfantului Bartolomeu a anului 1572, incendiul Londrei din 1667, instituirea Premiului Nobel, criza economica din 1929-1933, o intalnire Hitler-Franco-Mussolini, revolutia din Ungaria din 1956, asasinarea fratilor Kennedy, razboiul din Golful Persic, caderea comunismului si sfarsitul lumii, atentie, in anul 3755, dupa altii, 3797. Nu este data explicita a parjolirii planetei, ci doar presupusa data a incheierii previziunilor sale.


rssfeed Recomanda-ne cunoscutilor tai. Si lasa-ne un comentariu.
Tweet
Email Drucken Favoriten Twitter Facebook Myspace google Yahoo



Din aceeaşi categorie:


Apariţie editorială

Gazeta de România · Mai`13

La masa tacerii

Sîmbătă, românii au avut parte de Momente Vesele – a fost Congresul PSD. Sîmbătă, românii au avut parte de Momente Vesele – a fost Congresul PSD.

Adică Ponta–Sîrbu–Daciana. Maimuţa chilugă s-a simţ...

 

Itinerarii spirituale

O minunată mărturisire a unui calugăr de la muntele Athos O minunată mărturisire a unui calugăr de la muntele Athos

Muntele Athos este considerat bastionul Ortodoxiei in s...

 

Almanah

Unde se află România după 23 de ani de la Revoluţie?

Au trecut 23 de ani de la lovitura de Stat din decembrie 198...

You are here: Numarul Curent Cultura Despre destinul României cu Vlaicu Ionescu, fiul spiritual al lui Nostradamus