Balul de Crăciun al Societăţii Medicale Române din Marea Britanie

  • PDF

La 19 noiembrie 2011, Ambasadorul României la Londra, Dr Ion Jinga, a participat, în calitate de invitat special, la Balul de Crăciun organizat de Societatea Medicală Română din Marea Britanie (SMR UK), la Crowne Plaza Hotel din Londra. Aflat la cea de-a treia ediţie, evenimentul a reunit cadre medicale de origine română care îşi desfăşoară activitatea în Marea Britanie şi a avut, de asemenea, un scop caritabil.

Fondurile obţinute din donaţii sunt destinate programului intergeneraţional “Niciodată singur – voluntari aproape de vârstnici”, derulat de Fundaţia Principesa Margareta a României. În deschiderea evenimentului, Ambasadorul României a apreciat colaborarea excelentă cu comunitatea medicală subliniind eforturile ambasadei pentru apropierea comunităţilor româneşti, în vederea promovării valorilor şi imaginii României în Marea Britanie.

Preşedintele SMR-UK, Dr Radu Burtan, a adresat mulţumiri pentru sprijinul constant acordat Societăţii Medicale Române de către Ambasada României la Londra şi a reafirmat angajamentul cadrelor medicale de a continua să se implice în proiecte care au ca scop eficientizarea sistemului medical din România.

Dr Mihaela Cârmaciu, director în cadrul SMR-UK responsabil cu medicina de familie, a făcut o prezentare powerpoint a programului în curs de derulare în parteneriat cu Fundaţia Principesa Margareta a României. A pledat, în context, pentru implicarea medicilor români, ca voluntari, în acordarea de asistenţă medicală beneficiarilor programului.

La eveniment au participat peste 70 de cadre medicale de origine română care îşi desfăşoară activitatea la unităţi spitaliceşti de pe întreg cuprinsul Marii Britanii. Cristina-Narcisa Nita


rssfeed Recomanda-ne cunoscutilor tai. Si lasa-ne un comentariu.
Tweet
Email Drucken Favoriten Twitter Facebook Myspace google Yahoo



Din aceiasi categorie:


La masa tacerii

Protestele românilor se îndreapta împotriva celor care au pus mîna pe bogăţiile României Protestele românilor se îndreapta împotriva celor care au pus mîna pe bogăţiile României

Cea mai mai nenorocită categorie socială scoasă la supraf...

Caleidoscopul zilei

Itinerarii spirituale

Părintele Justin despre protestele de stradă Părintele Justin despre protestele de stradă

Părinte, un pericol social care se întrezăreşte la ora a...

Lectura

Bucuria nenorocului de a fi român Bucuria nenorocului de a fi român

Dupa rezistentele pe care le-a intampinat in timpul scurtei ...

You are here: Numarul Curent Actualitate Balul de Crăciun al Societăţii Medicale Române din Marea Britanie