Soferi Cat B

Angajam curieri pentru zona Croydon si Hemel Hempstead. Experienta nu este obligatorie pentru ca oferim training platit. Candidatul ideal trebuie sa locuiasca nu mai departe de 10 mile de depozit si sa aiba posibilitatea de a isi inchiria/cumpara propriul van.

Nu suntem agentie, nu va taxam pentru a va oferi de munca. Toti candidatii trebuie sa participe la un test de droguri si alcool si o sa va verificam CRB-ul (cazierul); aceste teste sunt platite de firma. Tipul jobului este de curier "multi drop". NU este un job usor, clientii sunt foarte stricti iar procesele trebuie urmate pas cu pas.

Beneficii:
- salarizare competitiva
- combustibilul platit de angajator
- posibilitatea de a lucra intr-o echipa atent selectionata
- pozitie permanenta, full time.

Conditii ce trebuie indeplinite obligatoriu:

- NINO ( card sau scrisoare de la HMRC )
- Permis de UK + counterpart ( Maxim 6 puncte de penalizare, luate pentru telefon, viteza sau trecut pe rosu. Orice alta contraventie nu este acceptata)
- Dovada de adresa, nu mai veche de 3 luni
- Buletin/Pasaport.
- ENGLEZA LA NIVEL CONVERSATIONAL ( trebuie sa puteti purta o conversatie la telefon cu cei de la birou, veti fi sunat frecvent. O engleza de baza nu este suficienta )


Se lucreaza de Luni pana Duminica, plata este de £115 pe zi + combustibil. Veti lucra ca self-employed, dumneavoastra veti fi responsabili pentru taxe.


Contact: Connor - 07913905174 ( depozitul din Croydon )
Dave - 07921848764 (depozitul din Hemel Hempstead )

Va rog sa sunati doar intre orele 8 -18 si doar daca indepliniti conditiile de mai sus.

Contact details
Andrei
07913905174
CR0 4BD
London
Email this person / Trimite un raspuns
nopic

Prestari servicii

ANUNTURI IN UK este un catalog de anunturi gratuite* din diferite domenii, grupate pe categorii de interes pentru romanii din Marea Britanie (UK). NU NECESITA INREGISTRARE. Gratuitatea publicarii anunturilor la rubrica de Mica Publicitate este valabila doar pentru persoane fizice si/sau organizatii nepatrimoniale, non-profit si fara scop lucrativ**.

FREE ROMANIANS IN UK CLASIFIED ADS hosted by diasporaonline.info offers you a choice to buy or sell anything, find a job, a date or rent a place. NO REGISTRATION REQUIRED. Most of our classifications are free to private advertisers, Businesses** can also advertise online choosing one of our Business lineage styles, a business page or banners.

ATENTIE! NU oferiti bani celor care va promit locuri de munca, inainte de a va asigura ca ati verificat identitatea persoanei respective. Mai jos aveti cateva linkuri (click pe bannere) unde puteti raporta (inclusiv sub anonimat) diferite fraude.

Daca ati fost victima unei fraude anuntati Politia sau Crime Stoppers.(click aici pt. detalii)